Waarom u zou kiezen voor Van Tiel Haarden?

Laat u overtuigen door de reacties van klanten die u voor gingen.

Graag wil ik mijn complimenten delen. 2 fijne, deskundig medewerkers kwamen bij ons de openhaard plaatsen. Ze kwamen met een luxe vrachtwagen aangereden waar goed gereedschap inzat. Zij deden er echt alles aan om in huis niets te beschadigen. De vloer werd afgedekt en er werd buiten gezagen om er zo voor te zorgen dat we zo min mogelijk stof hadden. De situatie werd uiteindelijk iets anders als op de tekening, die vooraf was gemaakt, maar zo deskundig als ze waren, werden mijn wensen opgepikt en gingen zij professioneel aan de gang. Na afloop kregen wij een flesje wijn, die wij inmiddels genieten voor onze prachtige openhaard hebben opgedronken. Bij aanschaf van een openhaard maakt het prijsverschil tussen de winkels elkaar niet zo veel, maar de service, dat maakt het verschil! En die is bij Van Tiel TOP!! Miranda Poppelaars

Mw. Poppelaars, Son
Vandaag de hele dag bij ons nieuwe huis geweest en gezien dat beide haarden keurig zijn geplaatst. Na volgende week gaat de stukadoor aan de slag en dan hopen we (gaan we vanuit) dat het een mooi totaalplaatje wordt. Jullie in ieder geval bedankt voor de goede zorgen. Een strakke service en goed projectmanagement wat ons betreft, complimenten voor jullie en jullie team!

 

Groeten Willem

Dhr. en mw. van Zutphen, Rosmalen
 Uitstekende service! Mooie gashaard geïntegreerd in mooi strak meubel en goed bijpassend kleuradvies. Wij zijn erg tevreden over zowel het ontwerp als de uitvoering ervan.

Dhr. en mw. Versantvoort, Son
Als de klep van de vrachtwagen opengaat, weet je al hoe laat het is. Goed georganiseerd.
Ook de montagewagen, eindelijk iemand die het begrijpt. Lopen kost geld.
Jongens perfect, correct en adequaat.
Ook de aanpak van montage, ik weet dat het een lange dag is, maar ze zijn trots op hun werk.
Dank voor de correcte levering.

Vriendelijke groet, Maarten van der Ven

Keuken Design Hilversum, Laren
Het heeft even geduurd, maar de stukadoor is nu als laatste ook geweest, en de haard is klaar!
Bij deze wat foto’s van wat het geworden is, van de plannen die wij vorig jaar in december samen maakten. Het resultaat mag er zijn, en we zijn er dan ook heel trots op, ook al door de vele positieve opmerkingen en bewonderende blikken van vrienden die bij ons langs komen. Bedankt voor het correcte werk en de voortreffelijke service die door Uw mensen geleverd is; echt vakmanschap en alle rommel werd aan het eind van de dag keurig opgeruimd!

Nogmaals bedankt, en met vriendelijke groet,

Dhr. en mw. Walter

Dhr. en mw. Walter, Sint Oedenrode

 

Bij deze wil ik laten weten dat we erg blij zijn met de haard. Inmiddels zit het stucwerk er ook tegen.
We zijn er erg blij mee. De jongens die het die dag geplaatst hebben werkte netjes en waren beleefd en vriendelijk. Kortom: prettige mensen om mee samen te werken. Bedankt! mw. J. de Wette.
Mw. De Wette, Eindhoven
Alweer bijna een jaar geleden hebben we bij u een gashaard Element4 Bidore 70 gekocht. Beloofd dat we er nog een foto van zouden maken als alles klaar was. Vorige week is alles afgerond.
We hebben er al veel plezier van gehad en al veel bewondering over gekregen.
Groet, Fam. Van Poppelen
Fam. Van Poppelen, Reek
Bij deze een paar foto’s van de haard en de muur met Ressource techniek. Ik ben geen goede fotograaf en heb een beroerde camera, maar live is het prachtig. Met de kalkverf muur is het geheel erg chique geworden. En we hebben al heel veel plezier gehad van de haard! Wat een luxe…
Take care. Groetjes mw. Van Lamoen
Mw. Van Lamoen, Sint Oedenrode
De Element4 Bidore 70 gashaard is super mooi geworden en de monteurs hebben keurig netjes gewerkt. We zullen de fles wijn lekker een keertje bij het haardvuur opdrinken! Bedankt. H. Thomassen
Mw. Thomassen, Sint Oedenrode
Wij zijn heel gelukkig met onze element4 gashaard, lekker warm en gezellig. Professioneel geplaatst door jullie medewerkers en vandaag is ook onze nieuwe houten vloer gelegd. Wederom zijn we heel tevreden. Zowel over de haard, vloer als over de plaatsing door jullie monteurs en vloerenlegger.
Ben en Lies, Sint Oedenrode
Met de begroeting “Wij komen warmte en sfeer leveren en installeren” door Uw monteurs Bart en Guus, begon op maandag 3 december bij ons de montage van de Barbas Unilux 3-65 hout inzethaard. Langs deze weg willen wij U onze welgemeende complimenten geven voor het voortreffelijke werk wat Bart en Guus die morgen hebben gedaan. Bart en Guus hebben ons huis achtergelaten alsof er niets gebeurd was keurig stofvrij en alles weer op zijn plaats. Ze zijn zeer zorgvuldig te werk gegaan door de vloeren goed af te schermen en bij het hak en breekwerk alle stof zorgvuldig af te zuigen en het puin stofvrij af te voeren. Bij het aanbrengen van de nieuwe rookgasafvoer in de bestaande schoorsteen werd ook alles goed afgeschermd en stof werd zorgvuldig afgezogen. Dankzij de goede voorbereiding en de goede hulpmiddelen was het plaatsen van de haard geen probleem en het perfect op maat ontworpen en gemaakte pasraam maakt het geheel een “plaatje”. Nadat wij inmiddels een week gebruik gemaakt hebben van de inzethaard rest ons U en met name Bart en Guus nogmaals te bedanken voor alle inzet en inderdaad : Jullie hebben Warmte en Sfeer toegevoegd. En dat alles op een zeer prettige manier: volgens afspraak, op tijd, zonder overlast en technisch perfect. Wij zijn zeer tevreden.
Fam. Panhuijzen, Veghel
De haard ziet er top uit, de stucadoor is inmiddels ook al geweest. Complimenten voor de monteurs, 2 vakmannen, dat mag gezegd worden!! Alles is helemaal volgens plan gegaan, en volgens mij had je het met de tijd goed ingeschat.
Jorg en Marion, Veghel
Graag zou ik jullie willen bedanken voor het meedenken in het verplaatsen van onze gashaard.Vanaf binnenkomen tot aan factuur, ben ik correct behandeld, er is goed meegedacht en de plaatsing door de monteur ging vlotjes. Iwan en Miranda
Fam. Van de Heijden, Veghel
Hallo Toon en medewerkers van Van Tiel Haard en Interieur. Na een bezoekje op vrijdag en zaterdag 12 en 13 oktober j.l hebben na goede adviezen van jou, Toon, besloten bij jullie de Dru Trio Black Limited Edition aan te schaffen! Afgelopen maandag is hij geplaatst en we zijn er Geweldig Blij mee!!!! Niet door de kruipruimte, zoals gepland, maar met een lage sleuf in de muur is onze haard geplaatst door jullie zeer bekwame vakmensen..Bart en Guus.. We genieten van de warmte en sfeer die deze haard in onze kamer heeft gebracht en wensen jullie nog veel succes voor de toekomst, wat de mondelinge reclame betreft…dat zit bij ons wel snor!! groet en tot ziens. PS: Toon, jij zou de kleinste, smalste monteur sturen maar je hebt volgens mij de 2 grappigste gestuurd…hahaha.. wat de appeltaart betreft, die komt er aan!! Ton en Marina
Dhr. en mw. Van der Heijden, Schijndel