e-MatriX elektrische haard

Dé oplossing daar waar gas- of houthaard niet kan!

Steeds vaker heeft een haardvuur niet primair als doel uw woning te verwarmen; het gaat om sfeer & genieten. Daarnaast zien we dat de installatie van een gas- of houthaard door regelgeving niet mogelijk is. De e-MatriX biedt een sfeervolle oplossing.

 

Bij Van Tiel Haarden zijn we ook enorm trots met de e-MatriX een compromisloze elektrische haard te kunnen bieden; wij adviseren u deze elektrische haard écht eens met eigen ogen te komen bekijken in onze showroom. U zult verbluft zijn over de sfeervolle uitstraling dankzij een prachtig vuurhaard beeld, en bijbehorend geluid.

De Tesla onder de haarden

Als u de e-MatriX bij ons in de showroom gezien heeft, zult u begrijpen waarom wij deze elektrische haard wel eens ‘de Tesla’ onder de haarden noemen. De techniek achter deze haard is namelijk baanbrekend en biedt mensen waar installatie van een gas- of houthaard niet mogelijk is, eindelijk een goed alternatief. Geen rookkanaal of schoorsteen, geen gas. Alleen elektriciteit en een water aansluiting.  Wij bieden met de e-MatriX een ruime keuze aan modellen en opties.

Maak een afspraak en ervaar het zelf!

Sfeer moet je beleven. En daarom nodigen wij u graag uit in onze showroom. Want foto’s en video’s kunnen nog zo goed zijn, ook het elektrisch haardvuur van e-MatriX moet u persoonlijk ervaren.

Laat daarom uw e-mail adres en telefoonnummer achter, dan maken wij graag een afspraak. Geheel vrijblijvend uiteraard. We kijken er naar uit u te mogen ontmoeten!

Ja, bel me vrijblijvend voor een afspraak!